• Main
  • Gallery

[[raya Dah Nak Dekat. Nak Tambah Income. Tapi

[[Raya dah nak dekat. Nak tambah income. Tapi nak bisnes yang bagus. Testimoni berjaya. Niat nak bantu orang]]
.
.
Tak susah nak bisnes, kalau produk bagus dan team leader bagus. Cuma kena usaha sikit je. Cik Lina nak beri peluang join team Cik Lina. Niat Cik Lina, nak bantu lebih ramai orang dengan produk ECZY, (pelembap ekzema).
.
Fakta: 1 daripada 5 orang kanak-kanak kat malaysia ni ada ekzema. Belum campur dengan orang dewasa lagi. Sedih tau, bila ada ekzema (pengalaman sendiri). Orang luar tak faham ekzema ni, tapi nak amik kesempatan menjual selagi boley je (claim memacam tapi zero knowledge)
.
Kalau join team Cik Lina, Cik Lina akan bantu :
- Ajar selok belok industri produk
- Ajar tentang ekzema, bagaimana boleh bantu orang yg ade ekzema
- Group coaching, macammana nak menjual/ target sales
- Sediakan gambar, video, testimoni dan posting
- Teknik close sale (ini paling mahal ni, tapi cik lina bagi percuma je)
- Margin tinggi. Inshaallah, ada rezeki anak, boleh buat persediaan raya untuk keluarga.
.
Cik lina percaya, kalau kita niat nak bantu ramai orang, inshaallah, rezeki mudah masuk. Boleh cek testimony eczy. Klik je link telegram kat bawah.
.
http://t.me/testimonieczy
http://t.me/testimonieczy
http://t.me/testimonieczy
.
Oh ye, Cik Lina tak nak ramai ajen tau. Cik Lina nak fokus 30 ORANG SAHAJA. Wasap je Cik Lina kat link bawah ni. Sape lambat, pegi nangis bawah sinki dapur. Cik lina n da team nak meroket.
.
www.wasap.my/60166866594/ekzema
www.wasap.my/60166866594/ekzema
www.wasap.my/60166866594/ekzema

.
NOTA KERAS : Team Cik Lina ni, positif je semua, sape buat perangai, Cik Lina klorox k. Time gaji dah nak dekat. Cepat wasap Cik Lina, dah boleh target gaji bulan Mei ni. Kann??

Sign Up For Our Newsletter