• Main
  • Gallery

[[ Set Rawatan Ekzema, 99% Efektif]]

[[ SET RAWATAN EKZEMA, 99% EFEKTIF]]

#ORGANIK & #NATURAL #PERCUMABEG #PERCUMAPOSTAGE #DISKAUNAIDILFITRI #STOKTERHAD #DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED
.
"Syukur sangat jumpa set ECZY ni. Makin hari nampak proses baik kulit. 3 hari pakai, merah kat pipi dah hilang. Nampak lembap dan kulit bersih. Biji - biji merah kat leher dan pelipat pun makin kurang dan selepas seminggu, clean and clear." Mama Ain , Melaka

"Anak saya ekzema yang kronik. Lepas pakai set ECZY 3 hari, nanah bisa kering dan kulit luka tu mengecut. Selepas seminggu, kulit yang luka telah elok dan kulit kering makin berkurang, Selepas dua minggu, kulit licin ja. Memang saya konsisten pakai sebab saya nampak proses baiknya step by step. Dulu jahil, pakai steroid, sehari dah elok. tapi datang balik dengan lebih teruk dan kulit melepuh. Alhamdulillah, dengan ECZY, serasi je." Puan Siti , Segamat
.
[ 3 SEBAB UTAMA GUNA ECZY DERMATOUCH BALM ]
.
1. PELEMBAP ORGANIK DAN NATURAL
.
Dua bahan aktif di dalam ECZY Dermatouch Balm adalah minyak biji bunga matahari dan daun comfrey.
Minyak biji bunga matahari adalah agen pelembap yang sangat natural dan banyak kajian telah menunjukkan membantu untuk membaiki sel-sel kulit yang rosak serta menggalakkan pertumbuhan sel yang baru. Minyak ini juga sangat stabil komposisinya berbanding minyak lain dan kaya dengan Omega 6 yang berfungsi untuk meredakan keradangan dan kegatalan.
Daun Comfrey adalah sejenis herba yang telah digunakan beribu tahun dulu untuk membaiki luka, bertindak sebagai antiseptik dan membunuh kuman serta bersifat anti radang dan antirematik.
.
2. SELAMAT DAN KEGUNAAN SEISI KELUARGA
.
ECZY Dermatouch Balm boleh dipakai dari bayi baru lahir sehingga ke orang tua. Perempuan mengandung yang mempunyai alahan dan gatal juga disyorkan untuk menggunakan ECZY Dermatouch Balm.
ECZY telah diuji di makmal dan sangat selamat digunakan. Ia juga telah mendapat kelulusan KKM. Kelulusan nombor : NOT170500633K

.
3. SANGAT JIMAT DAN BERBALOI
.
Penggunaan bergantung kepada kondisi pengguna. Sekiranya keradangan sangat teruk, 1 botol ECZY Dermatouch balm dapat bertahan selama sebulan. Teksture yang sangat likat membantu merawat sehingga ke dalam kulit.
Harga? Sangat #BERBALOI. Sekarang tengah #PROMO!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harga Sebenar ECZY DERMATOUCH BALM 50gm = RM70
***PROMO RM50***

Harga ECZY BATH 125ml = RM25

Harga Sebenar 1 SET ECZY DERMATOUCH BALM + ECZY BATH + #PERCUMA BEG = RM95 ***PROMO RM70***

#POSTAGE #PERCUMA #TAU!! (Hanya melalui Shopee)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

#STOK #PROMO #ADALAH #TERHAD!

Nak tengok testimoni, boleh KLIk link di bawah

https://t.me/testimoeczy
https://t.me/testimoeczy
https://t.me/testimoeczy

Nak #PERCUMA POSTAGE ? Boleh klik link ini

http://shopee.com.my/pelembap_ekzema/249254400
http://shopee.com.my/pelembap_ekzema/249254400
http://shopee.com.my/pelembap_ekzema/249254400

Perlukan advice? Boleh whatsapp di

016.686.6594
016.686.6594
016.686.6594

Atau klik link whatsapp ni

www.wasap.my/60166866594/seteczy
www.wasap.my/60166866594/seteczy
www.wasap.my/60166866594/seteczy

#BERTINDAK SEKARANG, SEBELUM IA MELARAT

Sign Up For Our Newsletter